juniori ribola

Nakon zimske pauze, u petak 14. siječnja u Zadru počinje juniorsko državno prvenstvo na kojem Kaštelani brane prošlogodišnju titulu.

Zbog epidemiološke situacije, na turniru će sudjelovati samo šest ekipa u kojima će sve ekipe igrati međusobno. Osim Kaštelana, na prvenstvu će nastupiti HAOK Mladost, MOK Mursa, MOK Rijeka, OK Daruvar i domaćin OK Zadar.

-Veselim se juniorskom prvenstvu jer dolazimo kao favoriti, a ujedno i branitelji naslova. Bit će zanimljivo gledati kako momci reagiraju u toj poziciji te se nadam da će opravdati ulogu koja je pred njima.

Što se priprema tiče imali smo par izostanaka zbog reprezentativnih obveza, ali i zbog ozljeda tako da se nismo stigli pripremiti onako kako sam htio, ali ne tražim alibi. Bez obzira na sve jako se veselimo prvenstvu i jedva čekamo istrčati na parket, - kazao je Ivan Andromak, trener i voditelj škole odbojke.

Juniorsko prvenstvo države dobra je uvertira za nastavak seniorske polusezone koja počinje 22. siječnja, gdje u 12. kolu Kaštelani dočekuje ekipu Marsonije.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada