hren

kristo katarina

Proteklih dana u Luksemburgu se održava Europsko juniorsko prvenstvo u Judu na kojem je nastupila i natjecateljica Judo kluba Dalmacijacement iz Kaštel Sućurca Katarina Krišto pod vodstvom trenera Josipa Barića i gdje je postala prvakinja Europe u kategoriji do 63kg. 

Prvo da kažem da sam jako ponosan na Katarinu. Dan je počeo odlično a tako je i završio, sa 4 uvjerljive pobjede Katarina osvaja zlatnu medalju. Iako je ova godina krenula loše sa ozljedama i koronom uspjeli smo sve sanirati i pripremiti sa za ovaj dio sezone. Na posljednja dva Europska kupa osvojila je prvo i drugo mjesto tako da je to bio dobar pokazatelj i nadali smo se dobrom rezultatu. Ovo je veliki uspjeh za naš klub, JK Dalmacijacement i grad Kaštela – kazao je trener Josip Barić.

Pozdrav svima, ja sam Katarina Krišto i upravo sam postala Europska prvakinja u kategoriji do 63kg. Pobijedila sam u četiri teške borbe i sve sam odradila kako smo trener i ja dogovorili i dobili smo takav i rezultat kad se sluša trenera! Sezona još nije gotova i nemamo vremena za pretjeranu euforiju ni slavlje jer me za dva tjedna čeka seniorski turnir, Grand Prix Zagreb, gdje se moramo pokazati jer smo ipak na domaćem terenu. Dalje slijedi početkom listopada Svjetsko prvenstvo za juniore pa se nadam da ću ovakav rezultat napraviti i tamo. Ovim putem bih se zahvalila cijelom savezu, Gradu Kaštelima koji nas uvijek podržava i pomaže te svom klubu i prijateljima iz kluba Dalmacijacement. Ali najviše hvala treneru bez kojeg se ništa od ovoga  ne bi moglo ostvariti. Također, da nema mojih prijatelja, sparing partnera iz kluba koji su tu svaki dan i koji me trpe i mlate povremeno ja ovo nikada ne bih mogla napraviti – kazala je Krišto.

Foto: JK Dalamcijacement 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij