hren

Odbojkaški klub Marina Kaštela potvrdio je pravu transfer „bombu“. Iz redova gradskog rivala OK Kaštela doveli su u svoje redove Niku Stanović, Jelenu Ninčević i Ivanu Prkačin.

Potpisati ugovor s tri igračice iz gradskog rivala uvijek je vijest koja plijeni pozornost, a posebno kad se radi o igračicama koje su proteklih godina bile okosnica ekipe Malenih. Povremena reprezentativka Stanović donosila je najviše poena, dizačica Ninčević osiguravala je distribuciju napada, a srednja blokerica Prkačin također je bila neizostavni član prve šestorke.

Ova vijest postavlja i krucijalno pitanje kako je moguće da je OK Kaštela pustio toliko važne igračice, a neimenovani izvor tvrdi da su same igračice odlučile otići zbog određenih nesuglasica u klubu. Iako je ta informacija još uvijek neslužbena, mi bismo mogli naslutiti kako se (također) radi o razlici u ambicijama.

Naime, Marina Kaštela prošle je godine'iskočila rezultatom ispred gradskih rivalki te su bile „u egalu“ u finalu protiv zagrebačke Mladosti. No, s ovim igračicama ambicije su sigurno porasle, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će trener Milorad Krunić posložiti ekipu za sljedeću sezonu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij