hren

 

MARIO PAŠALIĆ je na današnjoj presici uz Joška Gvardiola komentirao jučerašnji poraz hrvatske reprezentacije od Belgije i govorio o očekivanjima prije utakmice s Englezima na Wembleyju 13. lipnja.

"U defenzivi smo sinoć bili bolji nego protiv jakih protivnika u Ligi nacija, bili smo čvrsti i kompaktni. U napadu nismo puno toga stvorili i na tome moramo poraditi u narednih pet dana do Engleske", započeo je Pašalić dojmom o sinoćnjoj utakmici pa je dodao:

"Ja se osjećam odlično, nemam problema, ozljeda je iza mene. Na raspolaganju sam izborniku i kad god on bude osjećao da sam potreban ekipi, spreman sam uskočiti na bilo koju poziciju."

Prisjetio se kako je gledao epsku pobjedu Hrvatske protiv Engleske na Wembleyju 2007. godine, a sinoć je sanjao da će ondje donijeti novu pobjedu Hrvatskoj.

"Gledao sam Hrvatsku 2007. na Wembleyju kod kuće, sjećam se kako smo slavili. Utakmica koja je pred nama je ogromna stvar, ovo je moje prvo veliko natjecanje, a otvaramo ga na kultnom stadionu. Nadam se da ću dobiti i nekakvu minutažu u ovoj utakmici, koja je sigurno jedna od najvećih u mojoj karijeri. Želio bih da u toj utakmici izgledamo bolje nego protiv Belgije i da izvučemo bolji rezultat. Rekao sam i ranije, prema naprijed naša igra nije bila dobra, prvi konkretniji udarac imali smo u zadnjoj minuti. Radit ćemo na tome da izgledamo bolje u nedjelju. Nisam stekao dojam da nam nedostaje samopouzdanja."

"Sanjao sam sinoć da zabijam Engleskoj u 90. minuti na Wembleyju, ne bih imao ništa protiv da se to dogodi. No svejedno je tko će zabiti, važno je da Hrvatska pobijedi."

Vjeruje da Hrvatska može biti bolja na Euru nego u pripremnim utakmicama.

"Prvi cilj je proći skupinu, a dalje sve ovisi o tome kako ćemo se prezentirati u skupini i kakvi ćemo doći u osminu finala. Pitanje je i koga ćemo dobiti od protivnika ako prođemo. Hrvatska ima kvalitete i vjerujem da ćemo ih pokazati na ovom turniru. Što nedostaje veznom redu da bismo stvarali više šansi? E to je pitanje za izbornika. Smatram da svatko od nas treba prihvatiti ono što izbornik traži. Svatko od nas mora svoje ime staviti sa strane i raditi za momčad, samo tako možemo do rezultata."

"Možemo na Euru izgledati bolje nego tijekom ovih priprema. Izbornik još traži solucije, isprobavamo taktičke ideje i puno vježbamo obranu prekida. Imamo još vremena da se spremimo", zaključio je.

 

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij