riva mrlje

Stanovnici Kaštel Starog, kao malo tko u Kaštelima mogu se pohvaliti projektom izgradnje lučice i nove obale, odnosno rive. Ona već sad, prije samog kompletnog dovršenja, izgleda zavidno. Možemo slobodno reći da je riva koja zaslužuje epitet „rive 22. stoljeća“, koju druga mjesta mogu samo priželjkivati. No, nedavno je bijeli novi kamen na toj istoj rivi, osvanuo s flekama koje paraju oči.

Naime, u našu redakciju je stigao komentar sa fotografijom našeg čitatelja koji je imao želju i potrebu sugerirati sugrađanima da vode računa o novom pločniku, jer su jedno jutro na njemu osvanule crne mrlje.

- Oni što idu loviti lignje u Kaštel Stari kod nove lučice, da malo pripaze kako ostavljaju iza sebe, sav bijeli kamen je od crnila liganja i sipa – u potpisu Ivan.

Od čega su mrlje na bijelom kamenu na rivi, možemo samo nagađati, no kao i Ivan želimo upozoriti sve one koji na bilo koji način mijenjaju izgled nove popločane rive i nadati se da su nastale „slučajno“ zbog neopreza i da se neće ponoviti.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno