jaslice mala

Sa zadnjom minutom srijede završile su prijave na naše ovogodišnje natjecanje za naj jaslice u Kaštelima, a u predviđenom roku prijavljeno je 15 jaslica, koje su izradile vrijedne ruke 14 autora.

Među prijavljenima nalazi se više jaslica u kaštelanskim domovima, jedne crkvene jaslice, jedne razredne te jedne u dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Na žalost, prijava iz drugog vatrogasnog društva, iako su najavili početak postavljanja jaslica, do roka nije stigla, a zanimljivo je da su nam ovom prilikom i prijatelji iz Belgije poslali fotografiju svojih jaslica, da nam pokažu kako to izgleda kod njih, a vi ih možete vidjeti  na naslovnoj fotografiji ovog teksta.

Nakon prvog dijela natjecanja, odnosno dovršenih prijava, na redu je drugi dio, a koji se odnosi na glasovanje čitatelja.

Naime, trojicu finalista odredit ćemo prema broju vaših glasova. A glasovati možete tako da u komentarima u tekstu na Portalu grada Kaštela, kao i u komentarima na Portalovoj facebook objavi  upišite broj jaslica koje su vaš favorit. Redni broj jaslica i ime autor nalazi se ispod svake objavljene fotografije pristigle na natjecanje.

Sve koji budu sudjelovali u glasovanju mogu ostaviti samo jedan komentar na Portalu ili na facebook objavi s rednim brojem samo jednih jaslica, onih koje im se najviše sviđaju.

Jaslice, čije fotografije do nedjelje 26. prosinca u 10 sati. budu imale najveći broj glasova čitatelja, ući će u izbor za naj kaštelanske jaslice ove godine, a konačnu odluku donijet će Portalov ocjenjivački sud.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada