prometna mala

Večeras iza 20 sati u Kaštel Lukšiću na križanju Lindlarske ulice i Ceste dr. Franje Tuđmana dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, Fiat splitskih registarskih oznaka kojim je upravljala vozačica iz Kaštela te Honda Civic šibenske registracije kojom je upravljala muška osoba. U oba automobila nije bilo drugih putnika osim psa u automobilu Kaštelanke.

- Možemo vas izvijestiti kako je večeras oko 20.10 sati u Kaštel Lukšiću, na križanju Ceste dr. Franje Tuđmana i Lindlarske ulice došlo do prometne nesreće, sudar dva osobna automobila. Prema prvim informacijama dvije osobe su ozlijeđene. Na mjestu događaja obavit će se očevid.  Kroz navedeno raskrižje prometuje se uz tjelesnu regulaciju policijskih službenika na terenu – kazao nam je Jerko Kurevija iz splitske policije.

O kakvom se strahovitom sudaru radi pokazuje stanje oba automobila nakon nesreće, kao i podatak da su na teren odmah izašli donjokaštelanski vatrogasci, koji su pomogli u izvlačenju ozlijeđenih iz smrskanih automobila.

Obje ozlijeđene osobe vozilima hitne pomoći žurno su prevezene u KBC Split na pružanje liječničke pomoći, a koliko su ozbiljne ozljede ozlijeđenih još uvijek nije poznato. Nije poznato ni što se dogodilo s psom koji se nalazio u Fiatu.

Na mjestu događaja policija regulira promet koji se odvija jednim kolničkim trakom i to u smjeru Splita.

Foto: čitatelji


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij