hren

Nakon Nene Belana i Fiumensa i Leta 3 koji su svirali proteklih tjedana, u srijedu, 8. travnja, u okviru Žujinih svirki na Facebooku nastupit će zagrebačka rock grupa Kojoti.

Bend koji je nakon posljednjeg albuma 'Sex Disco Kung Fu' krajem devedesetih prestao s radom okupio se ponovno krajem 2016. na nagovor publike i podrške izdavačke kuće Dancing Bear te vratio na scenu.

Prošle godine objavio je novi album "Sve je pod kontrolom" koji će biti u fokusu Žujine svirke, no svirat će i neke od svojih starih hitova, najavili su članovi Kojota.

Po njihovim riječima, novi im album glasan, zvonak, moćan i energičan, poziva na ples, da ustaneš i kreneš, no ovaj put ne idu nikud i 'ostaju u svojim gajbama' jer su odgovorni.

"Svaka nova svirka iz tjedna u tjedan okuplja sve više ljudi iz cijele Hrvatske i zaista nam je drago što zajedno s našim sjajnim rock glazbenicima unosimo malo pozitive u domove naših korisnika i obožavatelja dobre rock glazbe", rekla je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare.

Objasnila je kako su Žujine svirke njihov doprinos izvanrednoj situaciji te ih veseli na njima osjete "dobru vibru koju samo glazba može potaknuti.“

Izvor : N1


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij