hren
 

Svjetska ikona glazbene pop kulture s preko 30 milijuna prodanih albuma, Marc Almond, nakon pet godina ponovno nastupa u Hrvatskoj. Nošen pozitivnim kritikama upravo objavljenog albuma Chaos and a Dancing Star, Marc Almond će ekskluzivnim koncertom 8. kolovoza, u jedinstvenoj atmosferi Tvrđave sv. Mihovila, izvesti najveće glazbene uspješnice iz četrdeset godina duge karijere.

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ulaznice mogu kupiti već sutra, 26. veljače od 12 sati, klikom na Eventim.Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice. 
Ostalima će ulaznice biti dostupne od petka, 28. veljače (od 12 sati), online u sustavima Eventimi Croatia Ticketste na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i u City Pointu. Cijena early bird ulaznica iznosi 280 kn, a od 1. svibnja bit će na 310 kn.

Vjernim članovima Kluba prijatelja i ove je koncertne sezone Tvrđava kulture u City Pointu, osigurala 10% popusta pri kupnji ulaznica za koncerte u vlastitoj organizaciji (individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice). Na istom mjestu vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznice za navedene koncerte.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij