hren
 

Četvrto kolo drugog dijela Superlige za odbojkašice donosi prvi sraz gradskih rivalki -  OK Kaštela i OK Marine Kaštela. Utakmica je u subotu s početkom u 18 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Stigao je i taj trenutak, dan kada će gradski derbi zasjati prvi put nakon nešto manje od godinu dana. Situacija nakon tri kola je sljedeća: Marina je sa dvije pobjede u tri susreta pozitivno iznenađenje lige, dok OK Kaštela s europskim iskustvom ima polovičan učinak. Za ovu utakmicu 'Malene' su se pripremale tjedan dana više jer su u trećem kolu odmarale, a u to vrijeme Marina Kaštela je odmjerila snage sa zagrebačkom Mladosti.

„Sve igračice su na broju, nadam se da će tako ostati i do sutra. Tjedan pauze iskoristili smo za intenzivnije treninge kako bi igračice podigle formu pred zahtjevan ritam. Svaki gradski derbi je užitak za igrat i očekujem da će igračice tako pristupit“, kazao je trener OK Kaštela Zoran Grgantov.
„Marina je ušla dobro u ovu ligu, pokazala je protiv Mladosti kvalitetnu igru. Tako da očekujem zanimljivu utakmicu i naravno nadam se našoj pobjedi“, zaključio je Grgantov.

S druge strane, trener Marine Milorad Krunić pritisak prebacuje na 'domaćina' na papiru.

„Očekujemo da bez imalo respekta uđemo u utakmicu jer mislim da je apsolutno pritisak na njima. Mi smo u prvenstvo ušli bez opterećenja, a pruža nam se prilika da pobjedom odemo na pet bodova razlike. Tako da mislim da oni trebaju više razmišljati kako će biti. Mi ulazimo sa samopouzdanjem da se nadigravamo s njima“, poručio je Krunić.

2. kolo:
HAOK Mladost – HAOK Rijeka CO
OK Kaštela – OK Marina
ŽOK Enna Vukovar, slobodna


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij