hren

Prvo kolo drugog dijela Superlige u subotu su otvorile odbojkašice OK Kaštela i ŽOK Enne Vukovar. Bolja je bila domaća ekipa rezultatom 3:0.

OK Kaštela – Enna Vukovar 3:0
(25:16, 25:14, 25:18)

Kaštel Stari, gradska dvorana
Suci: Ksenija Jurković, Tin Vedriš
Igračica utakmice: Elena Vukić (OK Kaštela)

Priželjkivani start OK Kaštela dogodio se pred otprilike 150 gledatelja u kaštelanskoj gradskoj dvorani. Domaće igračice nadvladale su postojeće probleme i s uvjerljivih 3:0 nadigrale Ennu Vukovar. Povratnica od ozljede Elena Vukić bila je glavna dirigentica kaštelanskih napada, pokazavši koliko njeno prisutstvo znači za ekipu. 'Malene' su se u prva dva seta rezultatski rano odvojile od protivnica, čime su otvoreno zakoračili u njihovo osvajanje. U trećem su gošće ipak pokazale značajniji otpor, u nekoliko navrata i vodile, ali se set prelomio pri 13:12 kada su 'Malene' nezaustavljivo krenule prema čistoj pobjedi.

„Bilo nam je vrlo važno nakon odigranog prvog dijela sezone u MEVZA ligi, otvoriti s pobjedom nastup u hrvatskoj ligi za prvaka. Drago mi je da smo u tome uspjeli i da smo uvjerljivo pobijedili ekipu Enna Vukovar. Ostvarili smo uvjerljivu pobjedu prvenstveno odličnom igrom na servisu i bloku s kojima smo otupili igru suparničke ekipe u napadu. Sada nas očekuje utakmica protiv Mladosti u Zagrebu i da bi ostvarili pobjedu u toj utakmici morati ćemo još podignuti agresivnost i borbenost u igri“, kazao je nakon utakmice trener domaćih Zoran Grgantov.

OK Kaštela: J.Ninčević (1), Stanović (12), Prkačin (9), Vranković (12), Ljulj, Rimac (8), Legčević, Kurtović, Sudar, Parčina, Matas, Vukić (17). Trener: Zoran Grgantov

Enna Vukovar:Bilić (3), Pejaković, Ćirić (9), Kelava, Vučković, Orlić, Majer (6), Brocić, Vujović (5), Savić, Kovač (3), Lukić (6). Trenerica: Ivana Džamarija

1. kolo:
OK Kaštela – ŽOK Enna Vukovar 3:0
OK Marina Kaštela – HAOK Rijeka CO, nedjelja 18:00h
HAOK Mladost, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij