hren
 

Nogometaši Jadrana iz Kaštel Sućurca i Goška iz Kaštel Gomilice ovih su dana krenuli s pripremama za proljetni dio prvenstva 1. Županijske lige koje počinje krajem veljače.

Prema riječima direktora Jadrana Mile Poljaka, Sućurani su se na prozivku u petak odazvali u istom broju. Za sada nema odlazaka niti novih lica, premda je klub najavio da bi njihov dres mogle nositi dvije prinove. O kome je riječ za sada nisu htjeli otkriti. Također su u planu pripremne utakmice, no više o tome znat će se u narednim danima.

Susjedni Gošk započeo je s pripremama par dana ranije. Trener Željko Škopljanac očekuje da će nastavak sezone biti bolji od prvog dijela, a u tome bi mu trebala pomoći osvježenja u svlačionici. To su Vučemilović, Grančić, Renić, Mikulić i Erceg, dok je klub napustio Vidović. U planu je odigrati devet prijateljskih utakmica, pa bi naredne subote Gošk trebao zaigrati protiv Zagore, zatim Sloge, Primorca iz Stobreča i slično.

Treći kaštelanski nogometni klub, Val bi trebao početi s pripremama krajem siječnja, budući da 2. Županijska liga nastavlja s utakmicama sredinom trećeg mjeseca.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij