hren
 

ŽUPANIJSKO ŠKOLSKO PRVENSTVO
Devet ekipa djevojčica i devet ekipa dječaka iz 11 škola, nastupilo je na školskom županijskom prvenstvu u judu, koje se održalo u Splitu, a ekipe osnovne škole Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog, u kojima nastupaju mladi judaši JK Kaštela, u svojim su konkurencijama osvojili druga mjesta.

U konkurenciji dječaka, u natjecanju su prva mjesta osvojili  Luka Radić, Marko Rajčić i Stjepan Botić, a kod djevojčica Roza Batinović, Jelena Škopljanac i Lana Lovrić. Druga mjesta u svojim kategorijama osvojili su Matea Radić Lucija Đirlić, Marija Škopljanac, Iva Radić te Toma Vujić. Na treća mjesta plasirali su se Nikola Rafael Trogrlić, Petar Martinović, Vinko Milić, Duje Buzov, Toma Batinović, Lovro Jaman, Viktorija Ugrina, Nika Mujan, Magdalena Milić i Marta Antonov.
Za školu Prof. Filip Lukas, pod vodstvom profesorice Marije Žižić nastupili su još Jelena Koudela, Nina Serdar, Andrija Ljubić, Mate Škopljanac, Ante Škopljanac i Magdalena Božić, koji su zauzeli peta i ostala mjesta u natjecanju.

Na prvenstvu su nastupile i ekipe osnovne škole Primorski Dolac, također mladi judaši JK Kaštela te su u ženskoj konkurenciji osvojili peto mjesto, dok su dječaci završili kao deveti.
Za školu iz Primorskog Doca, pod vodstvom profesora Denisa Puljiza nastupili su Toni Balov i Matea Šustić, koji su osvojili prva mjesta u svojim kategorijama, Lucia Vržina i Nina Španić koje su natjecanje završile na drugom mjestu, Dominik Vržina i Tea Mišković  osvojivši treća mjesta u svojim konkurencijama te Lana Balov i Luka Ukić plasiravši se na peta mjesta.

Učenicima obje škole podršku je na natjecanju dao trener Ante Batinić.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij