hren
 

POJEDINAČNO KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE UBRZANIM TEMPOM
Proteklog vikenda u Zagrebu je održano pojedinačno ubrzano kadetsko prvenstvo Hrvatske za 2019. godinu, koje se igralo odvojeno u muškoj i ženskoj konkurenciji, a na kojem su zavidne rezultate postigli i kadeti ŠK Petar Sedlar – Pepe, posebno Marin Grgantov, koji je osvojio srebrnu te Klara Begić, kojoj je pripala brončana medalja.

Marin Grgantov nastupio je u konkurenciji kadeta do 12 godina te ostvario bodovni učinak 6,5 od 9, čime mu je pripao pokal za drugo mjesto u navedenoj konkurenciji. Među kadetkinjama do 12 godina pokalom za osvojeno treće mjesto nagrađena je Klara Begić, koja je ostvarila bodovni učinak od 6 iz 9.
U konkurenciji kadeta do 14 godina Kaštelani su imali dvojicu predstavnika. Domagoj Begić se s osvojenih 5,5 iz 9 pozicionirao na šestom mjestu, dok je Stipe Poljak s 4 iz 9, okončao nastup na 18. mjestu.
Prvenstvo se igralo švicarskim sustavom u devet kola i s tempom igre 15 minuta po igraču uz deset sekundi dodatka za svaki završeni potez.

Marin Grgantov, Klara Begić, Domagoj Begić te Stipe Poljak  krajem godine nastupaju i na finalu kadetske lige Hrvatske  u Čakovcu, gdje će se od  26. do 30. prosinca okupiti osam najboljih kadetskih ekipa Hrvatske.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij