hren
 

VAL SLOBODAN U 8. KOLU
S početkom studenog 1. Županijska liga ulazi u drugu trećinu prvenstva. Kaštelanski predstavnici stoje dobro u prvenstvu, a u novim dvobojima tražit će još bolji plasman. Val je ovog vikenda slobodan u 2. ŽNL.

Tri pobjede u posljednje četiri utakmice dobar su znak za Jadran, koji je, možemo tako reći, konačno proigrao.

Odličan niz mogu nastaviti ove subote na stadionu „Zrinski“ u Kaštel Sućurcu gdje gostuje posljednja momčad prvenstva. Riječ je o Poljičaninu 1921 iz Srinjina koji je u osam utakmica ubilježio čak osam poraza. Imaju daleko najlošiju obranu lige koja je već sada primila 29 golova. Jadran je trenutno napadački raspoložen, a s nova tri boda prošao bi još koju stepenicu u gornjem dijelu ljestvice.

Ove subote nogometaše Goška čeka važna utakmica, utakmica u kojem polažu ispit zrelosti vlastitih ambicija. Teško stečeno prvo mjesto nisu dugo zadržali, u zadnje tri utakmice osvojili su samo jedan bod. Loš je to učinak za momčad koja teži prema vrhu. Pred njima je utakmica s Osk-om, trenutno drugoplasiranom momčadi lige. Bit će to okršaj najboljeg napada protiv najbolje obrane. Osk je u zadnje dvije utakmice zabio čak jedanaest golova, dok Gošk prima točno pogodak po utakmici, a taj je prosjek taman 'pokvaren' u zadnje tri utakmice.

Raspored 9. kola

Subota 2.11.2019., 14 sati
Zmaj (M) – Mladost (P)
Omiš – Orkan
Osk – Gošk
Omladinac – Primorac 1929
Jadran (KS) – Poljičanin 1921
Mračaj – Imotski

Nedjelja 3.11.2019., 14 sati
Postira Sardi – Jadran (T)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij