hren

TURNIR „ADRIA TOUR“
Jedan od najboljih svjetskih tenisača Novak Đoković, organizator je serije humanitarnih turnira, koji će se od od 13. lipnja do 5. srpnja, igrati u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a za grad održavanja u Hrvatskoj izabran je Zadar. No, hoće li Novak Đoković stići u Zadar i sudjelovati na tom turniru, zbog zatvorenih granica sa Srbijom, još uvijek je nepoznanica.

Na turnirima su svoje sudjelovanje potvrdili neki od najboljih tenisača svijeta, a osim Đokovića tu su i hrvatski tenisači Borna Ćorić i Marin Čilić, Austrijanac Dominik Thiem, Bugarin Grigor Dimitrov i Nijemac Alexander Zverev.
Prvi u seriji turnira odigrat će se u Beogradu 13. i 14. lipnja, drugi turnir je u Zadru 20. i 21. lipnja, u Crnoj Gori se igra 27. i 28. lipnja, dok je četvrti turnir u Banja Luci  3. i 4. srpnja.
Prihod od turnira bit će namjenjen programima za razvoj i obrazovanje djece.

Kako je Vlada Hrvatske odlučila otvoriti granicu sa deset zemalja, ali među tim zemljama nije i Srbija, pitanje je hoće li Đoković stići u Zadar i sudjelovati na turniru. Jednako je i s turnirom u Crnoj Gori.
No, kako do turnira u Zadru ima više od 20 dana, postoji mogućnost da kroz novo popuštanje mjera Hrvatska otvori granice i sa Srbijom, a onda bi poklonici tenisa imali priliku uživati u pravom teniskom spektaklu.

 


 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij