hren
 

Je li moguće da u završnici prijelaznog roka u Bundesligi čak trojica Hrvata stignu kod Nike Kovača u Bayern?

Kolumnist GOL.hr-a Ivica Medo komentirao je posljednje vijesti oko transfera vezanih za minhenski Bayern, u koji bi mogla stići čak trojica Hrvata.

Ivan Perišić već je prošao liječnički pregled i njegov transfer trebao bi biti službeno potvrđen od kluba u idućih nekoliko sati.

"Bayern je htio realizirati neke druge transfere, međutim nije uspio, pa mu je preostalo jedino da dovede Perišića kojeg je osobno htio Niko Kovač. Čelnici Bayerna su popustili, težak karakter ne ide mu na ruku, no Kovač je trener s kojim je već radio i njih dvojica su u dobrim odnosima i izvan travnjaka, tako da će mu Bayern odgovarati", smatra Ivica Medo, koji vjeruje da bi se u Bayern mogao vratiti i Mandžukić.

"Kako će se prijelazni rok približavati kraju sasvim je realno da Bayern posegne i za Mandžukićem koji je na izlaznim vratima Juventusa."

Perišiću ili Perišiću i Mandžukiću mogao bi se piključiti Ante Rebić, još jedan vrlo važan reprezentativac iz srebrne generacije 2018. godine iz Rusije.

"Bayern nema previše opcija i nije baš izdašan za plaćanje. Teško se odvaja od velikog novca, stotinjak milijuna eura koliko bi trebali dati za veliku zvijezdu. Nije nemoguće da i on dođe u Bayern ili neki drugi klub", vjeruje Medo.

Prijelazni rok u najjačim europskim ligama, osim u Engleskoj koji je završio prošlog tjedna, traje do kraja kolovoza.

Izvor: gol.dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij