hren
 

Nogometni klub Jadran iz Kaštel Sućurca u novu će sezonu ući s novim trenerom seniorske momčadi. Uprava se sporazumno rastala od dosadašnjeg trenera Marija Ćutuka kojeg će zamijeniti Teo Kardum.

Sad je već postao i običaj po 'guštu' igrača Ribole Kaštela da se krajem radnog tjedna u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu odigra trening utakmica. Mladi su igrači ponovo bili podijeljeni u ekipe 'Svijetlih' i 'Tamnih', a pridružio im se 'gost' Ivan Čirko.

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela ovog je proljeća postao prvak Hrvatske, po sedmi put u posljednjih deset godina. Doduše, nominalna titula stigla je bez trofeja kao posljedica pandemije, ali s obzirom na igrački kadar i formu koju su imali bili su veliki favoriti za ostvarivanje cilja na terenu.

Nogometni klub GOŠK iz Kaštel Gomilice odlučno popunjava svoje redove za iduću sezonu koja će, sudeći po imenima, biti napad na vrh ljestvice.

Na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom sinoć je  započela nova, 16. sezona ''Lige pionira na male branke''. Ovoga ljeta u trku za prvaka Lige pionira, nasljednika Sova boysa koji su bili prvaci prošle godine, kreće 12 ekipa, uglavnom iz Donjih Kaštela.

UTAKMICE ĆE SE IGRATI U VEČERNJIM TERMINIMA POD REFLEKTORIMA
U organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom u utorak, 30 lipnja započinje 16. sezona „Lige pionira na male branke“ u kojoj nastupaju djeca rođena 2008. godine i mlađi.

Pripreme za novu sezonu još uvijek nisu počele, ali uprava GOŠK-a intenzivno razmišlja o njima, pa su tako već na kraju ovog tjedna predstavili dva pojačanja za narednu sezonu.

Nakon što je završena redovna školska godina, punom parom s radom nastavlja škola veslanja VK Marina Kaštela u Kaštel Kambelovcu, odakle su pozvali sve dječake i djevojčice rođene d 2007. do 2010. godine, da im se pridruže.

GRGANTOVU PRVO MJESTO DO 15 GODINA
Sportske igre mladih Plazma, u punom su jeku, otvorena su brojna „borilišta“, od malog nogometa preko odbojke do ulične košarke, a na njima se ogledaju i mladi Kaštelani te su nam dobre vijesti ovih su dana osigurali mladi šahisti, inače članovi ŠK Petar Sedlar – Pepe.

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela poslao je danas priopćenje u kojem obavještavaju javnost o odgodi sportskog događaja pod nazivom „Di je sve počelo”.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svoje generacije Roko Leni Ukić oduševio je mlade igrače Ribole Kaštela svojim nenadanim dolaskom na jutarnji trening ovog ponedjeljka na poziv trenera Damira Rančića.

Direktor WTA turnira u Bolu Feliks Lukas kritički je reagirao prema Hrvatskom teniskom savezu i smatra kako je organizacija Adria Toura u Zadru bila jako loša...

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela osnovan je davne 1947. godine u Kaštel Lukšiću. Zanimljivo, točno 73 godina kasnije u svojoj riznici klub broji sedam naslova prvaka Hrvatske i tri Kupa.

I ovog će se ljeta na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela igrati ljetna Liga pionira na male branke, koja bi trebala trajati skoro cijelo ljeto, između dviju školskih godina.

Pandemija koronavirusa zakomplicirala je sva sportska natjecanja. Zbog toga je većina zaključena s nekima sretnim, a nekima nesretnim, ali možda najpraktičnijim ishodima, dok su ona najelitnija natjecanja jednostavno prolongirana.

Obitelj Vukić posljednjih dana privlači sportsku pozornost u Kaštelima. Nakon što se rukometaš Marko Vukić vratio u RK Ribolu Kaštela, njegova dvije godine starija sestra Elena Vukić ostvarila je zanimljiv transfer.

Kad je prošle godine na sjevernoj strani doma nogometnog kluba Val podignut zidić, mnogi su se bunili kako imaju problem s parkiranjem kada odlaze na utakmice svog voljenog kluba. Sada se otišlo i korak dalje,  taj isti parking je „pozelenio“.

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela ove je godine upisao svoju sedmu titulu prvaka države i plasirao se u kvalifikacije za ligu prvaka i MEVZA ligu. Uspjesi ovog kaštelanskog kluba traže i konkretne planove za dalje, no hoće li i kako planovi biti izvedivi, ne ovisi samo o borbi na parketu već i nizu drugih čimbenika. O tome smo porazgovarali s novim generalnim direktorom kluba Claudiom Varnicom, jednim od mladih i ambicioznih ljudi, koji je u svoju povratničku priču u Hrvatsku uključio i sport.

Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije objavio je nove termine odigravanja osmine finala Županijskog kupa. Natjecanje će se nastaviti početkom kolovoza s još 16 klubova 'u igri'.

Nedavno smo pisali o tome kako čelnici Hrvatskog nogometnog saveza razmišljaju o reorganizaciji svih prvenstava. Predsjednik HNS-a Davor Šuker tako je sazvao sastanak u Opatiji gdje se raspravljalo o nogometnim natjecanjima te je predloženo da se od 2021. godine formira jedinstvena Treća liga sa 16 klubova ili tri treće lige sa po 10 klubova umjesto sadašnjih pet trećih liga sa po 18 klubova.

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij