hren

U ORGANIZACIJI SAU PUTALJ ODRŽAN PROGRAM „GRADU S LJUBAVLJU“
Članovi SAU Putalj i njihovi gosti glazbeno-scenskim programom „Gradu s ljubavlju“ proslavili su nadolazeći rođendan Kaštela. Ovog petka, mladi članovi prikazali su svoje stvaralaštvo kroz glumu, pjesmu, ples i recitacije u ispunjenoj dvorani kina Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu.

Program je počeo plesnom točkom najmlađih članica SAU Putalj za koje ih je pripremila voditeljica Sanja Kurobasa Šimunović. Dječje plesove i pjesme Kaštela izvela su djeca pod vodstvom Tonie Rušnov, a nakon njih uslijedila je dramska grupa SAU Putalj s igrokazom „Lažeš Melita“ za koji ih je pripremila voditeljica Jelena Elez. „Današnje brige“ naslov je igrokaza koji su izveli učenici OŠ Knez Mislav iz Kaštel Sućurca, a pod vodstvom Tee Jerković. Iz udruge SAU Putalj nastupio je i zbor pod vodstvom Ane Škalic te plesna skupina voditeljice Slavice Periš.

U Sućurac su iz Splita stigle članice plesnog studia Clique, koje su u različitim grupama kroz nekoliko brojeva pokazale svoja plesna umijeća. Plesnom točkom predstavili su se također i Solin dance seniori, dok su se igrokazima predstavili članovi Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula pod vodstvom Ljiljane Garbati. Udruga Sv. Jeronim pridružila se manifestaciji nastupom dviju članica koje je pripremala voditeljica Antonija Crnjak.

Redom pjesme, plesa, smijeha, izvođači su zabavili prisutne i na taj način svojom kreativnošću i vedrinom poželjeli rodnom gradu sretan rođendan!

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij