hren
 
Posade brodica lučkih ispostava Trogir i Milna i dalje nisu pronašle tragove koji bi vodili prema nestalom ribaru Marijanu G. (77) iz Kaštela čiji je nestanak posredstvom splitske policije prijavljen Nacionalnoj središnjici za traganje i spašavanje na moru.

Prema riječima njegova prijatelja koji je prijavio nestanak, vremešni ribar isplovio je još u četvrtak svojim petmetarskim gliserom „Tijana“, „elanom“ crveno-bijele boje s kabinom, prema akvatoriju oko otočića Krknjaši kod Drvenika Velog i od tada više nije bilo kontakta s nestalim.

Djelatnici lučkih ispostava s brodicama „Trogir“ i „Marjan“ pretraživali su tijekom ponedjeljka područje između Čiova, Šolte i Drvenika Velog, ali bez uspjeha. Kako smo doznali u Ministarstvu pomorstva, posljednji kontakti Marijana G. posredstvom mobitela zabilježeni su u četvrtak u blizini trogirskog brodogradilišta nakon čega više nije bilo zabilježenih poziva, a mobilni telefon je isključen.

Kaštelanin je prvi ribar koji je od početka ove godine nestao u hrvatskom dijelu Jadrana, dok su tijekom prošle godine u našem teritorijalnome moru nestale tri osobe.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_1016)

    Ima li kakvih novosti vezano za ovaj slučaj

    oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij