hren

Tvrtka Tommy, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, od 25. rujna 2019. godine nositelj je međunarodnog certifikata „Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost“, koju nam je dodijelila međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association) sa sjedištem u Zurichu, Švicarska.

Tvrtka Tommy je prošla strogi proces certificiranja koji se provodi u više faza i više analitičkih razina, a verifikacija od strane ICERTIASA i visoke ocjene pokazuju da su postigli zavidnu razinu odnosa prema kupcima, ali jednako tako i prema poslovnim partnerima, te zaposlenicima.

Ovaj značajni međunarodni certifikat je rezultat dugogodišnje strategije razvoja poslovanja Tommy-ja, u centru koje su uvijek bili kupci i klijenti, s kojima izgrađuju dugoročan odnos međusobnog povjerenja i lojalnosti.

-Izvrsnost koju Tommy postiže u odnosu sa svojim kupcima, primarno je zasluga naših zaposlenika, koji svojim odgovornim i profesionalnim odnosom daju ključni doprinos izgrađivanju ugleda tvrtke, ali u konačnici i poslovnoga rezultata koji postižemo, - poručili su iz Tommyja.

Certifikat „Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost“, velika je nagrada za dosadašnji razvoj Tommyja, ali koji istovremeno postavlja i nove, više standarde za sve dionike organizacije i procesa u kompaniji, kako bi i budući razvoj bio temeljen na istim načelima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska