hren
 

SVI ĆE BITI PRIMLJENI ISKLJUČIVO KAD SU NARUČENI
Policijska uprava splitsko-dalmatinska zbog trenutačne epidemiološke situacije prilagodila je način rada kako bi u ovoj, još uvijek specifičnoj situaciji, osigurali uvjete da građani mogu obaviti potrebne poslove vezano uz osobne isprave, a da pri tom vodimo računa o zdravlju kako naših djelatnika, tako i naših građana, stoji u priopćenju Policijske uprave. 

Policijska uprava splitsko-dalmatinska, Sektor za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove rad sa strankama je organizirala na način da se strankama upućuje poziv da pristupe u Policijsku upravu u točno određenom terminu.

- Kako bi obavili potrebne poslove radi toga pozivamo još jednom sve zainteresirane građane da nam se obrate  i pošalju svoje zahtjeve putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U poruci je potrebno navesti točne osobne podatke, te razlog slanja poruke, a stranke će povratno dobiti mail s uputama o postupanju, kao i potrebne obrasce i uplatnice, te termin kada trebaju doći u Policijsku upravu. Za sve dodatne informacije i upute možete ih kontaktirati na brojeve telefona 021/307 040 ili 021/307 295.

Potrebno je strogo poštivati  termine određene za dolazak kako bi se izbjeglo stvaranje bespotrebnih gužvi 

- Nema potrebe za ranijim dolaskom ispred PU jer će svi biti primljeni isključivo kada su i naručeni. Na isti način poslove sa građanima obavljaju i policijske postaje koje imaju upravne poslove, a kontakt elektronske adrese i brojevi telefona objavljeni su na službenim stranicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, stoji u priopćenju te napominju da trenutno imaju veći broj izrađenih isprava koje čekaju uručenje.

- U sjedištu Policijske uprave pohranjen je veći broj izrađenih isprava osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i isprava stranaca koje čekaju uručenje, pa podsjećamo građane da  iste mogu preuzeti na način da putem maila zatraže termin za uručenje isprava, ukoliko mogu osobno po njih doći, ističu u priopćenju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij