hren

TELEFONSKI BROJEVI DODJELJENI NAKON NAŠIH UPITA
Građani koji tijekom nedjelje prijepodne budu imali potrebu kontaktirati liječnika dežurne ambulante u Kaštel Sućurcu i Trogiru, od sada to mogu učiniti putem telefona koje im je dodjelio Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Broj na koji možete zvati u Kaštelima je 021/669-623 a u Trogiru  021/669-622

Naime, na naš upit koji smo prije nekoliko dana uputili Županijskom Domu zdravlja rečeno nam je da liječnici u dežurnim ambulantama nemaju kontakt telefon te nam je kazano kako će ovaj problem što prije riješiti. To je i učinjeno te su liječnicima iz dežurnih ambulanti u Kaštel Sućurcu i u Trogiru dodijeljeni fiksni telefonski brojevi.

Podsjetimo, liječnici dežurne ambulate u Kaštelima u trenutnoj situaciji sa koronavirusom nisu bili u mogućnosti primiti pacijente jer prije samog dolaska u ambulantu pacijenti se trebaju telefonski javiti liječniku. Posebice se to odnosi na one osobe koje sumnjaju da imaju simptome koronavirusa te trebaju na pregled u COVID-19 ambulantu na Mertojaku, a propusnicu za izlazak iz grada daje im obiteljski liječnik, u ovom slučaju liječnik dežurne ambulante.

Napominjemo kako liječnik dežurne ambulante u Kaštelima, prema odluci Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, radi nedjeljom od 8 do 15 sati na adresi Kneza Trpimira 1 u Kaštel Sućurcu, a od sada ga možete kontaktirati putem telefona 021/669-623.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij