hren
 

SUPERBRZI INTERNET ZA SADA DOSTUPAN ZA DIO KUĆANSTAVA U ŠTAFILIĆU
Na području Kaštela u tijeku su radovi postavljanja optičke mreže za pristup širokopojasnom Internetu. Već su dostupne usluge na optičkoj infrastrukturi za dio kućanstava u Kaštel Štafiliću, a trenutno se izvode radovi na postavljanju mreže u Kaštel Novom, potvrdili su nam to iz korporativne komunikacije A1 Hrvatska koja je zadužena za gradnju dok je nositelj projekta Grad Kaštela.

Riječ je o projektu koji bi osigurao bolju i kvalitetniju digitalnu povezanost kako bi se omogućio gospodarski razvoj  ovog područja i pridonijelo podizanju kvalitete života građana. Time će preko 24 tisuće korisnika, bilo privatnih, poslovnih ili javnih s područja Kaštela te ostalih pripadajućih gradova i općina, biti omogućen pristup internetu s brzinom do 100 Mbit/s.

Gradnja fiksne optičke i najmodernije mobilne mreže za cijelo područje Kaštela kao i za susjedna područja Trogir, dio Splita, općine Lećevica, Marina, Okrug, Prgomet, Primorski Dolac te Seget sufinancira se iz Europskih fondova i to s najviše 63 milijuna kuna, a do 2023. godine bi cijeli projekt trebao biti dovršen.

Dostupnost usluga na konkretnoj lokaciji možete provjeriti na www.a1.hr/provjeri-dostupnost ili pozivom predstavniku A1 na broj +385912497113


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij