hren
 

Radovi na izgradnji lučice i rekonstrukciji obale u Kaštel Starom, traže i novu prometnu regulaciju u tom mjestu pa je od ovog četvrtka u potpunosti za promet zatvorena dionica Obale kralja Tomislava, od crkve Svetog Ivana do Vinalka, u približnoj dužini oko 200 metara.

- Sada je ovdje jedno veliko gradilište pa iako u ovoj prvoj fazi izvodimo radove vezane uz more, prolaz većeg broja vozila nije moguć zbog svih pratećih radnji, ali i sigurnosti pješaka.  Promet je tako zatvoren, nema mogućnosti niti parkinga u neposrednoj blizini, a ulica će za sada, do početka radova na njoj što će uslijediti za približno godinu dana, biti pješačka zona i tamošnji ugostiteljski objekti, trgovine i ostalo moći će normalno funkcionirati. Kada na red dođe i uređenje ulice, morat ćemo je zatvoriti i za pješake, no do tada ima vremena  – kazao nam je voditelj gradilišta Zoran Vukorepa iz Pomgrada.

A svima koji su do sada često koristili sada zatvoreni dio za prometnu komunikaciju, preostaje prilagoditi se novim uvjetima te postupati u skladu s novom prometnom regulacijom i signalizacijom, što će biti na snazi dok radovi budu trajali, a to je početak 2022. godine.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij