hren
 

OSMRTNICE
Suradnja s građanima i potrebe naših čitatelja rezultirali su novom rubrikom na Portalu grada Kaštela, u kojoj ćemo objavljivati obavijesti o smrti te mjestu i datumu posljednjih ispraćaja naših dragih pokojnika.

Obavijesti o smrti možete pronaći u glavnom izborniku na vrhu naslovne stranice Portala grada Kaštela , u rubrici „Servisne“ –> „Osmrtnice ili u desnom donjem kutu iste stranice, pod nazivom „Umrli“.

Objave o smrti i posljednjem ispraćaju, obitelji pokojnika mogu slati na e-mail redakcije Portala grada Kaštela Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Pri tome mogu poslati sliku same osmrtnice ili konkretan tekst osmrtnice, za koji ćemo zadržati pravo uređivanja prema mogućnosti objave, kao i odgovarajuću fotografiju preminule osobe. Pri slanju maila, obavezno je navesti podatke i kontakt osobe koja je e-mail poslala.

Objave osmrtnica na Portalu grada Kaštela su besplatne, a svi koji žele uputiti izraze sućuti obiteljima pokojnika mogu to učiniti u komentarima ispod osmrtnica.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul