hren

EKSPLOZIJA GLAZBE I EMOCIJA
Pjesmom „Tajno“, legendarni Željko Bebek u petak je započeo svoj koncert u Kaštel Lukšiću, u sklopu kaštelanskog blagdanskog programa,  nakon čega je okupljenoj publici zahvalio za duge godine zajedničkog putovanja na glazbenoj sceni, prisjetivši se nekih davnih nastupa u Kaštelima.

- Sretan sam što imam priliku ponovno pjevati u Kaštel Lukšiću i podsjetiti se kako je to bilo prije mnogo godina. Nadam se da večeras među vama ima i onih koji su i tada bili dio mojih nastupa. Ovom prilikom posebno moram zahvaliti gradonačelniku Denisu Ivanoviću, koji  je bio ta spona da ja večeras budem u Kaštelima i mislim da je zaslužio pljesak svih nas. Naravno, pozdravljam i sve one koji su prije nekoliko dana bili dio događanja u Spaladium areni i opet su ovdje večeras jer uživaju u mojim pjesmama – kazao je Bebek na početku koncerta, nakon čega je uslijedilo dva sata energične svirke i pjesme.

A našlo se na koncertnom repertoaru, kako se kaže, za svakog ponešto, i za one koji preferiraju stare hitove iz vremena Bijelog dugmeta i većeg dijela Bebekove solističke karijere do onih koji slušaju njegove najnovije glazbene uratke.

Veći dio pjesama s Bebekom je pjevala i publika koja je dupkom napunila Novi park. Pjevalo se „Na zadnjem sjedištu moga auta“, „Ono nešto naše“, „Sto sam dana“, „Gdje sam bio“, „Il me ženi il tamburu kupi“, „Oprosti mi što te volim“, „Prvak svijeta“, „Laku noć svirači“, „Ako voliš ovu ženu“, „Selma“, „Da je sreće bilo“, „Doživjeti stotu“, „Ne spavaj mala moja“, „Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac“, „Oprosti mi što te volim“ i još niz drugih.

Ovaj koncert, prepun emocija i neke posebne energije, ako je suditi prema prvim reakcijama, prepričavat će se danima i mnogima će ostati u sjećanju i poslužiti za neke nove životne priče, koje budu pričali generacijama koje dolaze.

...budi dobar joj u dobru, budi hrabar kad je zlo, budi zvijezda njenog neba, to je ljubav to je to...

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij