hren

Adventska i božićna priča u Gradskoj knjižnici Kaštela koja je započela dočekom svetog Nikole i koja se održava u predvorju knjižničkog odjela u Kaštel Sućurcu, posebno uređenog za ovu prigodu, a koja traje do kraja godine, donijet će sadašnjim i budućim korisnicima mnogo čarolije.

Ovo mjesto bit će mjesto druženja članova GKK uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica i drugog.

Tijekom cijelog prosinca, u svim odjelima GKK, održavat će se prigodne kreativne radionice u sklopu kojih će biti izrađivani božićni ukrasi, igraonice za djecu na kojima će se  najmlađi članovi upoznati sa svetim Nikolom i svetom Lucijom uz pjevanje adventskih i božićnih pjesama, pričaonice u sklopu kojih će biti čitane najljepše slikovnice i priče na temu Božića, a bit će organizirane i edukativne projekcije dječjih filmova.

Popis radionica s vremenom održavanja možete provjeriti na službenoj stranici GKK www.gkk.hrte na Facebook stranici GKK.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij