hren
 

GRAD SE UHVATIO POSLA
Nakon što je objekt Doma zdravlja u Kaštel Starom, u kojem su smještene liječničke ordinacije primarne i stomatološke medicine te ispostava Hitne medicinske pomoći, dobio novi izgled, ovog tjedna započelo se i s uređenjem okoliša.

Pitanje uređenja okoliša nekoliko puta na Gradskom vijeću postavio je Goran Samardžić, vijećnik s Berketove liste, a gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović izvijestio ga je kako se o uređenju okoliša pokušava postići dogovor sa županijskim  Domom zdravlja.
Nakon što su obavljeni razgovori na relaciji gradonačelnik Ivanović i ravnatelj Doma zdravlja Marko Rađa, Grad Kaštela je na sebe preuzeo tu obvezu te će uskoro okoliš Doma zdravlja u Kaštel Starom poprimiti novi, primjereniji izgled.

Srušit će se postojeći „bunker“, odnosno sklonište  u neposrednoj blizini, urediti zelene površine, osigurati dodatna parking mjesta i što je najvažnije osigurat će se odgovarajuća vanjska rasvjeta.
Rok dovršetka uređenja ovisit će o vremenskim uvjetima, a radove izvode djelatnici Vlastitog komunalnog pogona, koji i inače te površine, iako u vlasništvu Doma zdravlja, održavaju po potrebi i tijekom godine.

Foto: PGK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij