hren
 

Nakon dva mjeseca radova na uređenju, ove subote ponovno je s radom započela trgovina Tommyja u Kaštel Sućurcu, no u potpuno novom ruhu, a Kaštelani su tako dobili još jedan suvremeno opremljen te u potpunosti funkcionalan i moderan supermarket.

Obnova interijera  i proširenje ove Tommyjeve trgovine, koja se proteže na 350 metara četvornih površine,  donijela je značajnu ponudu prehrambenog i neprehrambenog asortimana, potrebnog u svakodnevnom životu domaćinstava.

Radovi na preuređenju i proširenju provedeni su kako bi se novim, modernim prostorom, osigurale potrebe brojnih kupaca te im se pružio poseban doživljaj kupovine.

Upravo ti kupci u subotu ujutro su s nestrpljenjem očekivali da supermarket otvori svoja vrata, a po ulasku nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo viđenim.

- Godinama sve što mi treba kupujem ovdje u Tommyja i kako često volim u šali kazati, mirovina mi i ne treba stizati kući, mogu je odmah ovdje proslijediti. I do sada sam bila zadovoljna ponudom i djelatnicama, a ovo je sada super, još veće, bolje, punije police, a djevojke u crvenim majicama s velikim osmijehom – bio je prvi komentar gospođe Lele, koja je, kao prvi kupac ušla u novouređeni supermarket.

A među prvima u novu trgovinu ušle su i  odbojkašice OK Kaštela, koje već neko vrijeme na svojim dresovima, s ponosom uz ime kluba nose i natpis svog sponzora Tommyja, vodećeg trgovačkog lanca u Dalmaciji i jednog od vodećih u Hrvatskoj.
Odbojkašice Ivana Prkačin, Elena Vukić, Dora Matas i Nika Stanović tako su imale priliku prve razgledati novi interijer i ponudu, a svoje zadovoljstvo podijelile su i s drugim kupcima, dijeleći im pri tome prigodne majice, balone i slatke krafne koje je osigurao Tommy.

Osim kvalitetnom i raznolikom ponudom, nadležni u Tommyju, gdje je politika poslovanja usmjerena ka potrebama i zahtjevima građana, kupcima će izlaziti u susret i čestim akcijama te posebnim ponudama, kao i odgovarajućim radnim vremenom.

Novouređeni supermarket u Kaštel Sućurcu radit će tako sve dane u tjednu i to od ponedjeljka do subote u vremenu od 7 do 20.30 sati, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij