hren

LIJEPI REZULTAT AKCIJE
Tijekom zabavnog i humanitarnog program pod nazivom „ Mašogradska jesen“, koji je početkom listopada održan na sućuračkoj rivi, prikupljeno je skoro četiri tisuće kuna, namijenjenih korisnicima dječjeg doma Maestral, podružnice Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.

Cijeli program, koji je bio u znaku boja, mirisa i okusa jeseni te razigrane dječje mašte inicirala je SAU Putalj,  a u njemu su sudjelovali i KUD Putalj, plesni fitness Kom-a te članovi KPU Kampanel. Osim što su predstavili dio svog rada, prolaznicima i posjetiteljima nudili su fritule, kroštule, kolače i druge delicije po prigodnim cijenama, a kako je navedeno prihod je bio namijenjen dječjem domu.

Ovih dana prikupljeni novac uručen je ravnateljici doma Jeleni Burazin, koja je zahvalila sudionicima programa i cijele akcije, naglasivši da se i malim dobročinstvima može mnogo toga napraviti.

Organizatori „Mašogradsko jeseni“  iz SAU Putalj ovom su prigodom već najavili božićnu prodaju suvenira i slastica s istom namjenom, koja će se održati u mjesecu prosincu.
Iz tog razloga obavijestili su zainteresirane za izradu suvenira, kao i sve druge koji se žele uključiti u humanitarni rad da se jave  predsjednici udruge Sandri Bonacin ili na facebook stranici udruge.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij