hren
 

Tijekom ovog praznika na području PU Splitsko – dalmatinske zabilježeno je nekoliko teških krađi, krađe, razbojništvo i prijetnja, dok su u cestovnom prometu zabilježene četiri prometne nesreće, od kojih dvije s materijalnom štetom i dvije lakše ozlijeđene osobe. Dio kriminalnih radnji iz policijskog izvješća odnosi se na područje Kaštela.

U utorak, oko 10 sati,  u automat klub u Kaštel Lukšiću ušao je, za sada nepoznati počinitelj te je sprejem poprskao zaposlenicu i  još jednu osobu, no ništa nije otuđio te je nakon toga pobjegao.  Policijski službenici izvršili su izvid ovog pokušaja razbojništva.

U poslijepodnevnim satima ponedjeljka, oko 17.15 sati u Kaštel Novom, nepoznata maskirana osoba ušla je u tamošnju prodavaonicu te je tom prilikom odgurnula  djelatnicu i otuđila novac koji se nalazio u blagajni.

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, za kojeg se sumnja da je prije mjesec dana, u jutarnjim satima 8. Rujna u Kaštel Starom prijetio 36- godišnjem vozaču  i dvoje maloljetnih putnika u vozilu, pri čemu je došlo do zadobivanja lakših tjelesnih ozljeda kod dvije osobe.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnja i tjelesna ozljeda, predan pritvorskom nadzorniku.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij