hren
 

ZA SADAŠNJE I BUDUĆE IZNAJMLJIVAČE
Podizanje kvalitete turističke ponude cilj je javnog poziva kojeg je objavila Splitsko-dalmatinska županija, a na koji se zainteresirani mogu javiti do 26. ožujka ove godine.

Radi se o dodjeli bespovratnih sredstava iz proračuna Splitsko-dalmatinske županije, a u svrhu financiranja aktivnosti i projekata koji imaju utjecaj na povećanje broja smještajnih kapaciteta te podizanje kvalitete postojeće turističke ponude na području županije.

Sredstva će se dodjeljivati za dvije mjere, od kojih je prva namijenjena fizičkim osobama, registriranim privatnim iznajmljivačima, koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i to za povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, razvoj posebnih oblika turizma kroz sufinanciranje postojećih, registriranih smještajnih objekata u domaćinstvu.

Druga mjera namijenjena je fizičkim osobama, budućim privatnim iznajmljivačima, koje će pružati usluge u domaćinstvu u kategoriji kuća za odmor, a u cilju povećanja broja registriranih smještajnih objekata u domaćinstvu, za vrste objekta - kuća za odmor, na području zaleđa Splitsko-dalmatinske županije.

Zainteresirani prijave mogu podnijeti isključivo na obrascu za prijavu.

Sve detalje, obrasce te popis potrebne dokumentacije kao i načine slanja prijava možete vidjeti OVDJE

Potrebne dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti pozivom na broj  telefona 021/400-011 ili e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij