hren
 

PROJEKT OD DVA MILIJUNA KUNA
Nakon što je prije godinu dana djelomično obnovljen vanjski izgled objekta Doma zdravlja u Kaštel Starom, zadnjih dana ovog ljeta započelo se i s radovima na obnovi zgrade Doma zdravlja u Kaštel Sućurcu.

- U ovom trenutku radi se na obnovi sjevernog dijela krovišta zgrade te na uređenju fasade, a zbog čega su radovi započeli znaju svi koji u Dom zdravlja u Kaštel Sućurcu dolaze i koji tamo rade, a riječ je o propuštanju kiše i vlage, što će se ovim zahvatom riješiti – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Splitsko – dalmatinske županije, Dragomir Petric.

Prema njegovim riječima, cijeli projekt težak je oko 2 milijuna kuna, a sredstva su osigurana dijelom iz proračuna Doma zdravlja, a dijelom iz Županije i centraliziranih sredstava.

Prema planovima nadležnih u slijedećoj godini krenut će se i s obnovom južnog dijela krovišta, čime bi projekt vanjske rekonstrukcije zgrade gdje je smješteno više ambulanta i centralni laboratorij, bio završen.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_1105)

  ova se ambulanta krpa več par puta. svaki put je rečeno sad je dobro, a to što na prvu kišu teče s krova posred čekaone i kroz sjeverni zid niz stepenište nije bilo nikoga briga. uvijek ista firma radi i krpa , ta firma na isti sistem je krpala i krov škole u novome. jeli čovik opak ako promisli da netko tu lovi u mutnom.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6089)

  Ne bi se imali di ličit da nam sve nisu napravili u "mraku".

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6177)

  Prozori su mijenjani prije par godina, a sada opet? Nakon koliko godina vi na kući mijenjate plastične ponistre???? Sve je jasno. Samo me zanima kada će se svi oni prazni prostori u ovoj ambulanti popuniti, zašto ovdje nema ultrazvuka, rengena, hitne a ima prostora i godinama se po tom pitanju ništa ne poduzima.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7222)

  To je ambulanta u Sučurcu a kakva ja uStarome kad uđeś u nju neznaś di ceś se popiśat ako ti triba jer od śporkice i nereda bojiś se da ne dobiješ kugu ,a šta se tice škole u Novome zna se ko me izvodio radove i ko je tome kumovao pogledajte sad se ponovo redi śkola stara imali iko da kontrolira radove niko kad se inkartaje obiteljska kuča ima deset radnika a ovde vidiś di koga , postoji li netko ko nadzire te radove jer to du naše pare

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8188)

  Još urediti okoliš- travu, biljke oko ambulante u Sućurcu jer je to pravo ruglo!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8188) (Gost_1147)

  a onaj suhozid kod potoka jesi li trza kad su skidali stinu po stinu i stavljali u portapak od auta

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij