hren
 
NOVA KATASTARSKA IZMJERA
Kako bi projekt nove katastarske izmjere za K.O. Kaštel Gomilica i K.O. Kaštel Kambelovac bio realiziran, čime bi se uredile nove katastarske knjige te omogućilo uređivanje zemljišnih knjiga, nadležni iz Geodetskog zavoda u Splitu nakon održanih predavanja, objavili su i pisane upute svim vlasnicima zemljišta u ovim katastarskim općinama.

Ovaj projekt nove izmjere dio je nacionalnog programa „Uređena zemlja“, a novu katastarsku izmjeru u Kaštelima financirali su Državna geodetska uprava i Grad Kaštela. Nakon njene realizacije trajno će se riješiti pitanja granica određenog zemljišta te riješiti brojni problemi prijenosa vlasništva i samog vlasništva na koje se do sada u praksi nailazilo.

Prema planovima ova katastarska izmjera trebala bi trajati dvije godine, a za njenu uspješnost odgovorni su svi čimbenici pa je zato važno da se vlasnici zemljišta pridržavaju svojih zakonskih obveza i savjeta stručnjaka.

Upute možete pogledati OVDJE ...


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • Kambelovćani (Gost_7194)

    ????????kakve pisane upute????? l a ž imam dosta ćestica na podrućju kambelovca,neke sam oznaćija,neke nisan stiga,na nekima su mi makli oznake dica ili neko drugi neznan,ali mislim da je to jedna velika glupost svak može stavjat oznake di ga voja i šta onda onda je to njegovo :? mislim da bi svak trba znat kad će mu doć geometar da zna oćistit svoje parcele i to lipo pšteno oznaći a ne radi ovake pomutnje pogotovo za jude koji ritko idu u poje iz bezbroj razloga....

    oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara